Rolcontainers

Kies hieronder de afvalstroom die voor u past en waar u een vrijblijvende offerte op maat voor wilt ontvangen.

Niet gevaarlijk bedrijfsafval en/of huishoudelijk afval, inclusief doeken bevuild met olie, met uitsluiting van alle andere afval.

Onder andere: gevaarlijk afval, verpakkingen van gevaarlijk afval en materiaal dat bevuild is met gevaarlijk afval, elektrische apparaten, gasflessen, medisch afval, inert afval, slib, vloeibaar afval en pmd.

Karton van verpakkingen en ander niet besmeurd papier zoals brief-, schrijf- en fotokopieerpapier, computerlistings, (reclame)drukwerk, kranten en tijdschriften, met uitsluiting van andere afvalstoffen.

Onder andere: plastic mapjes en overheadbladen, ringmappen, thermisch faxpapier, geplastificeerd papier of karton,
carbon-, kleef- en kalkpapier, keukenrollen en papieren zakdoekjes, (papier van) stickers, behangpapier en –boeken, besmeurde verpakkingen van levensmiddelen, besmeurd papier met olie, solventen,…

Lege plastic flessen en flacons van dranken, voeding, cosmetica en onderhoudsproducten; lege metalen verpakkingen van voeding en cosmetica en lege drankkartons tot 8 liter.

(Industriële) verpakkingen van meer dan 8 liter, verpakkingen van gevaarlijk afval en afval dat www.fostplus.be niet toestaat.

Lege glazen flessen en bokalen van voedingswaren, met uitsluiting van alle andere afval.

Onder andere: keramiek, porselein, vlak glas zoals microgolfoven- en vensterglas, vitro-keramisch en borosilicaatglas, glazen verpakkingen van niet-voedingswaren.

Na uw keuze van het soort afval kunt u kiezen uit de verschillende soorten afvalcontainers en  het aantal ledigingen. Wij sturen u hierna zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toe.

Plasticfoliezakhouders of piepschuimzakhouder

Kies hieronder de plasticfoliezakhouder voor een zak van 400 liter of een piepschuimzakhouder van 1000 liter.

Alleen geschikt voor inzameling van doorzichtige propere PE plastic folies. 

Zakken alleen geschikt voor inzameling van piepschuim / isomo.